Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Előfizetés

2016. április 12. - byrom97

A bejegyzésben található információk már nem érvényesek.

Ha Ön valaha a Helyi HírlApp szerkesztője volt, és már nem regisztrált annak a településnek oldalt, aminek Ön szerkesztője volt, akkor továbbra is be tud lépni a kezelőfelületre, de nem tud új cikket vagy helyet rögzíteni. Ahhoz, hogy ezt megtehesse, elő kell fizetnie. Két csomag áll rendelkezésre. Az egyik neve: Hozzáférés. Ez lehetőséget biztosít 20 hír és végtelen számú hely rögzítésére. A másik neve, hogy: Alap előfizetés. (Azért alap, mert terveink szerint ehhez lehet további szolgáltatásokat csatolni.) Az Alap előfizetéssel végtelen mennyiségű hírt is rögzíthet.

A Hozzáférés díja 1000 lakos feletti településeknél egységesen 18.000 Ft+ÁFA. Az Alap előfizetés díja lakosságszámtól függően különböző.

Azzal, hogy egyik szolgáltatást kiválasztotta (a gombot megnyomta) a szolgáltatás azonnal aktívvá válik, és megkezdheti a szerkesztést. A számlát ezután kapja meg postai úton.

Mi történik, ha Hozzáférése volt, még nem telt le az éves előfizetése és elérte a 20 hírt? Ekkor már csak az Alap előfizetés csomagot választhatja. A Hozzáférés csomag hátralévő éves díját pedig jóváírjuk. (Ennyivel kisebb összegű számlát fog kapni.) Egy egyszerű példával bemutatva:

A település 2016. december 22-én Hozzáférés csomagot rendelt. Az évforduló a következő hónap 1. napja, tehát 2017. január 1.

Március 16-án a hírek száma elérte a 20-at, és a szerkesztő a Profil menüpontban csomagot váltott. Tehát március 16-án már Alap elfizetéssel rendelkezik. Mivel az szolgáltatási évforduló következő hónap 1-je, úgy vesszük, hogy az új csomagot (nem vicc) április 1-jétől kell fizetni.

Ezért a Hozzáférés csomag 18.000 Ft-os díjából a fennmaradó időre eső (április 1-től december 31-ig 9 hónap) összeget kiszámolunk (13.500 Ft), és a megrendelt Alap előfizetés díjában jóváírjuk. (Legyen az éves díj: 48.000 Ft. A 13.500 Ft jóváírással a számla 34.500 Ft+ÁFA összegről fog szólni. Az új évforduló pedig április 1-je lesz.)

Lehet, hogy kicsit bonyolultnak tűnik, de így korrekt.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr638597156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása