Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Válasszon ajándékot magának szülinapunk alkalmából!

2016. november 10. - byrom97

Egy évesek vagyunk!!! Részben ezért, részben azért, mert lejárt a tesztidőszak első szakasza, újabb kampányt indítunk, hogy eredeti célunkhoz közelebb kerüljünk. Azazhogy, minden magyarországi településnek legyen hírlappja. A december 1-ig csatlakozók két ajándék közül választhatnak:

1. Plusz fél év ingyen előfizetés, melynek köszönhetően a szolgáltatás évfordulóját megtoldjuk még egy évvel, így a novemberben regisztrálóknál az évforduló nem 2017. november 30., hanem 2018. május 31. lesz.

2. 30 napos próbaidő, ami azt jelenti, hogy a regisztrációtól számítva 30 napig+az adott hónap végéig ingyenes hozzáférést biztosítunk. A 30 nap lejártával a következő hónap első napjától automatikusan elindul az éves elfizetés. Tehát, ha mégsem szeretné igénybevenni, akkor a 30 nap lejártáig e-mailen le kell mondani. A tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon rövid idő a 30 nap. Viszont a hozzáférés csomag ára csak 18.000 Ft+ÁFA, ami egy évre szól. Érdemes egy évet rászánni arra, hogy megismerjék, milyen lehetőségek rejlenek az Önök számára.

Az egyszerű regisztrációs felületet itt érik el:

http://www.helyihirlapp.com/csatlakozas.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr2211947349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása