Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Új csomagok, új lehetőségek

2016. december 27. - byrom97

Lehetővé vált, hogy új csomagokat alakítsunk ki ügyfeleink nagy megelégedésére.

  • Bevételmegosztásos csomag
  • Ingyenes csomag
  • Hirdetésmentes csomag

Nézzük egyenként:

Bevételmegosztásos csomag: A régi alap hozzáférés csomag új neve korlátlan számú cikk és hely rögzítését teszi lehetővé. A hirdetési bevételeket megosztjuk önökkel úgy, hogy az éves bevétel 50%-ának előfizetési díjig terjedő részét jóváírjuk a következő havi díjban, a további részt pedig számla ellenében kifizetjük.

A szolgáltatás az árlistában található - lakosságszámtól függő - áron vehető igénybe.

Ingyenes csomag: A hozzáférés tekintetében azonos az előző csomaggal, de itt a bevételen nem osztozunk, és ha a szerkesztő egy hónapnál hosszabb ideig inaktív (értékelhető cikket nem rögzít), és új jelentkező jelzi a szerkesztési szándékát, akkor a hírlapp szerkesztési jogosultságát átadjuk.

Hirdetésmentes csomag: Korlátlan hír és hely rögzítési lehetőség, azonban nincs hirdetés, nincs bevételmegosztás. A szolgáltatás az árlistában található - lakosságszámtól függő - áron vehető igénybe.

Az új csomagok bevezetésével változik az ÁSZF is 2017. január 1-jével.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr5812075517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása