Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Szerezzen feliratkozókat!

2016. március 04. - byrom97

Ahhoz, hogy minél több emberhez jussanak el a településének hírei, feliratkozókra van szükség. Ebben a bejegyzésben megpróbáljuk megtalálni azokat a lehetőségeket, amivel még több embert tudnak elérni: Hirdetés a helyi újságban vagy hírlevélben, QR kód kiragasztása, PR cikk helyi lapban, banner a település weboldalán, bejegyzés a Facebook oldalon, plakát, szórólap...

Hirdetések nyomtatott sajtóhoz

A sajtóban megjelenő hirdetésekhez olyan fájlokat tölthet le, amelyek felbontása nyomtatásra alkalmas. A hirdetésben szereplő QR kód beazonosítja annak a készülék operációs rendszerét, amivel leolvassák azt. Androidos készülékkel a Google Play-t, iPhone-nal vagy iPaddal az App Store áruház oldalát nyitja meg. Egyéb más esetben az alkalmazás weboldalára mutat.

200x40 mm 300 dpi

200x40-hireinket2.jpg

Bannerek

Ha letöltő oldalra hivatkozik, használja a http://onelink.to/helyihirlapp URL-t. Ebben az esetben attól függően, hogy számítógépről, Android, vagy iOS rendszerű készülékről kattintanak, az operációs rendszernek megfelelő oldal töltődik be.

Reklámanyagok egyben

Plakátok

Hamarosan

Sajtóanyagok

Használhatja ezt a szöveget is:

Helyi hírek mobilon? Lehetséges

Településünk hírei mobiltelefon alkalmazáson is olvashatóak. Töltse le telefonjára vagy táblagépére az ingyenes Helyi HírlApp alkalmazást, és értesüljön elsőként önkormányzatunk híreiről.

Az alkalmazás szolgáltatásai: Hírfolyam, térkép és címtár, hivatal adatai, elérhetősége, polgármesteri köszöntő és a település bemutatkozó oldala.

A hírfolyamban találják önkormányzatunk híreit. Az alkalmazás segítségével azonnal értesülhet a friss információkról azok megjelenésével egyidőben. A friss hírekről értesítés küld a rendszer.

A térkép és a címtár menüpont alatt településünk fontos helyeit, elérhetőségét találja meg. Ezeket térképen is böngészheti. A különböző helyeket kategóriákba sorolva találja meg a címtárban.

A hivatal menüpontban a Polgármesteri hivatal fontosabb adatait, nyitva tartását adtuk meg, illetve itt olvashatják a polgármesteri köszöntőt és itt mutatjuk be a települést a hozzánk látogatóknak.

Az alkalmazás jelenleg Android és iOS operációs rendszerre érhető el.  Ha a helyadatok küldése nincs letiltva, a letöltést követően településünk alkalmazásoldala jelenik meg a készülékén. Ha a helyet tévesen ajánlotta fel a rendszer, vagy máshol telepíti az alkalmazást, településünket a beállítás menüpontjában kézzel is ki tudja választani.

A fejlesztő cég további fejlesztéseket ígér. Javaslataikat, véleményüket küldjék el nekik a helyihirlapp.hu oldalon található űrlapon.

Letöltéshez használják a http://onelink.to/helyihirlapp linket, vagy olvassák be a cikk alján található QR kódot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr1008106848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása