Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Díjszabás születik

2016. szeptember 29. - byrom97

Rengeteg dolgot kell figyelembe venni, amikor a díjakat megalkotjuk. Azt hiszem, erről fog szólni az október. Előfizetési díjra szükség van a dolog jellegénél fogva. Viszont a hirdetési díjak elosztásánál is törekedni kell a méltányosságra, hogy a szerkesztőnek megérje a saját hirdetési felületeként kezelni a Helyi HírlAppot, és mi is pénzünknél maradjunk. Azt találtuk ki, hogy a hirdetési bevételeken 50-50%-ban osztozik a Helyi HírlApp és a Szerkesztő. És hogy még jobban megérje, a hirdetési díj ránk eső részével az éves előfizetési díját csökkentheti is. Így nem járunk extra-jól, de ha elég sok hirdetés jelenik meg az alkalmazáson, akkor a szerkesztőnek gyakorlatilag ingyen volt. Sőt még keresett is vele. Már csak a díjakat kell kitalálni.

Fontos, hogy csak a megtekintett hirdetésekért kell fizetni. Tehát, ha tízen néznek meg egy reklámot, akkor [10×hirdetési díj]. Ha senki, akkor 0 Ft. Szemben a hirdetési újsággal, ahol akkor is fizetni kell, ha senki nem látta a hirdetést. Vagy azzal a szórólappal, ami alapból a kukában köt ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr6211752433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása