Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Szerezzen bevételt HírlAppjával! (FRISS)

2016. október 17. - byrom97

A Helyi HírlAppon megjelenő hirdetésekből Ön is részesedik.

A korábbi rendszer bonyolult és nehézkes volt. Nem lehetett elvárni, hogy egy önkormányzat megrendelő lapok alapján hirdetéseket rögzítsen. Ezen változtattunk.

A Helyi HírlApp weboldalán található hirdetésfeladás űrlappal bármely kiskereskedő gyorsan és egyszerűen feladhatja a hirdetését, ami a hírek között fog megjelenni.

A lehetőség csak a Bevételmegosztásos csomag esetén lehetséges.

A befolyt díjak 50%-a az előfizetési díjat csökkenti, és a következő év díjában írjuk jóvá, az e feletti díjak 50%-áról értesítőt küldünk ki az évfordulót követő 30 napon belül, és számla ellenében kifizetünk. Önöknek semmit nem kell tenni azért, hogy bevételük legyen. De a bevétel növeléséhez hozzájárulhatnak azzal, hogy a hirdetési lehetőségről tájékoztatják a településen működő vállalkozásokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr4511816133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása