Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Legyen Ön a helyi hírek forrása!

2016. március 02. - byrom97

2016. március 1-től települési önkormányzatokon kívül másoknak is lehetőségük van arra, hogy Helyi HírlAppot indítsanak.

A Helyi HírlApp egy olyan alkalmazás, amelyben tartózkodási hely szerint jelennek meg a friss hírek, a felhasználók térképen böngészhetik a település érdekes pontjait, és egy címlistán találhatják meg az őket érdeklő helyi intézmények, cégek információit.

Vegyen részt a települések oldalának szerkesztésben, ossza meg híreit mobilalkalmazáson is, szerezzen még több olvasót saját újságja számára!

Hogyan működik a rendszer?

  1. Ön jelzi csatlakozási szándékát a Helyi HírlApp oldalon
  2. Mi elküldjük a szükséges információkat és a csatlakozáshoz szükséges linket
  3. A csatlakozás gomb megnyomásával Ön jogosultságot szerez a település oldalának szerkesztésére.

Innen már nincs több dolga, mint a friss híreket rögzíteni, feltölteni az oldalt információkkal és a hírt eljuttatni az olvasókhoz.

Az ingyenes alkalmazás, amellyel felhasználók az Ön által közzétett híreket olvashatják Android és iOS operációs rendszeren érhető el.

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.hiflylabs.helyi.hirlapp

https://itunes.apple.com/hu/app/helyi-hirlapp/id1045927618?l=hu&mt=8

Miben ad többet ez az alkalmazás egy egyszerű weboldalnál?

Indításkor az applikáció az adott település nyitóképét és hírfolyamát jeleníti meg. Úgy működik, mintha a falunak vagy városnak saját alkalmazása lenne.

Az átutazók készülékén is megjelennek a helyi hírek anélkül, hogy azt beállították volna. Könnyebben tájékozódhatnak egy bolt akcióiról, vagy az aktuális eseményekről.

A felhasználók a hírekről a megjelenés pillanatában értesítést kapnak.

Bővebb információért látogassanak el a http://helyihirlapp.hu oldalra. A jelentkezéshez szükséges űrlap a Szerkesztőknek szóló oldal alján található.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr28435064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása