Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Szerezzen bevételt HírlAppjával!

2016. április 27. - byrom97

A bejegyzésben található információk már nem érvényesek.

Tudta? Ha szponzorált tartalmakat tesz közzé saját egyedi alkalmazás-oldalán bevételhez juthat.

Hol lehet hirdetést elhelyezni?

1. Fizetett cikket helyezhet el a hírfolyamban. Ugyanúgy történik, mint amikor egy normál cikket publikál, csak a végére írja oda, hogy szponzorált tartalom. Jelentkezhet egy helyi üzlet új termékkel, akcióval. Megjeleníthető egy rendezvény vagy más esemény.

2. A térképen elhelyezhető az az üzlet, szolgáltató, vendéglátós aki jelentkezik Önöknél, hogy fel szeretne kerülni a település térképére. Jó tudni, a hely a címtárban automatikusan is megjelenik. Négy kategória áll jelenleg rendelkezésre: Kereskedelem, Szolgáltatás, Piac, Vendéglátás.

A hirdetésből befolyó bevétel 100%-ban Önöknél marad. Az árakat is Önök szabják meg. Dönthetnek úgy is, hogy a hirdetési felületek értékesítésével megbíznak egy helyi vállalkozót vagy szerkesztőséget. A megállapodás Önökön múlik, mi nem szólunk bele. Nem javasoljuk ugyanakkor, hogy túl sok hirdetést helyezzenek el a hírfolyamban, mert a lakosok könnyen leiratkozhatnak az Önök híreiről.

Az Önök munkájának megkönnyítésére elkészítettünk egy Megrendelőlapot, amit ITT tud letölteni (és amit át is szerkeszthetnek), és egy hirdetőknek szóló oldalt, amit ITT találnak a Helyi HírlAppos hirdetési lehetőségek iránt érdeklődők.

Ez az eszköz abban is segítheti Önöket, hogy további feliratkozókat szerezzenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr988667182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása