Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

"Figyelmeztetés"

2016. szeptember 05. - byrom97

Augusztus 20-a környékén Bakonyban nyaraltunk a családdal. Nagyon békés hangulatot árasztanak a völgyekben megbúvó falvak, gyönyörű a táj, és mindehhez kellemes kirándulóidő társult. Minden adva a kikapcsolódáshoz. Az ünnepek kapcsán az egyik kis falucskában programokkal várták az érdeklődőket. Lovas bemutató, játszóház, színházi előadás... Plakátot sehol sem találtunk, egyedül az egyik boltban találtunk pár elárvult szórólapot. A falu felkeltette az érdeklődésemet, rá is kerestem az interneten. Sajnos a hivatalos weboldal nem volt mobilbarát, a főoldalon pedig a program nem, de egy figyelmeztetés fogadott. Rákattintottam. A kattintás után egy egysoros cikket találtam, amiben megkértek, hogy kattintsak a mellékletre. A melléklet egy megyei jegyző által küldött levél volt, amiben figyelmeztettek a közelgő viharra. Vihar! Akkor nem megyünk sehova... Később láttam, hogy a cikk júniusi.

Mire nyújt megoldás a Helyi HírlApp?

  • A hír a feltöltéssel egy időben eléri azokat aki a településen tartózkodnak, vagy az adott település hírfolyamát beállították a készülékükön.
  • A felhasználó mindig látja, hogy az adott cikket mikor publikálták.
  • Az elolvasáshoz nem kell semmilyen fájlt letölteni, a cikk szövege azonnal olvasható.
  • A már nem aktuális cikk egy gombnyomással inaktiválható.

figyelem.png

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr4811670588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása