Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Kezdő lépések (FRISS)

2016. október 17. - byrom97

Csatlakozás

A csatlakozás folyamatáról ebben a postban olvashat.

Az alkalmazás feltöltése

Ha a csatlakozás megtörtént, az alkalmazás elérhető lesz a felhasználók telefonján vagy táblagépén, de információt még nem találnak mindaddig, amíg az első hír vagy helyet fel nem töltötte.

  1. Töltse ki a Profil oldalt.
  2. Ezután töltse fel a nyitóképet. Az alkalmazást letöltők ezzel az oldallal fognak először találkozni. Ajánlott méret az 500x300 pixel. Lehet a településről készült szép fotó, vagy képszerkesztő  programban szerkesztett címerrel, köszöntő szöveggel csinosított kép is. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a telefonok kijelzőin nem minden méretű szöveg fog jól mutatni.
  3. A nyitókép után rögzítse azt a pár helyet, amelyekhez cikk fog kapcsolódni. Erre azért van szükség, hogy a cikk felvitelénél a cikkhez tudja kapcsolni a helyet.
  4. Írja meg az első cikket.
  5. Készítse el a bemutatkozó oldalakat.

A szövegek tekintetében javasoljuk hogy maximum 1500 karakter legyen, a képek száma pedig 25.

Feliratkozók

Ha már elég tartalom érhető el az alkalmazásában, szerezzen feliratkozókat. Hogy minél többen olvassák az önkormányzat híreit, feliratkozókra van szükség. A kezelő felületen nyomon tudja követni, hogy a hírfolyamát hányan állították be.

Arról, hogy miként tud feliratkozókat szerezni, később fogunk írni.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr8011816127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása