Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Első cikk, de nehéz

2016. november 16. - byrom97

Most, hogy elindult a XI. kerületi hírlapp is, elgondolkodtam, hogy milyen nehéz valamit elkezdeni. Az első blog bejegyzést, az első hír az új portálon, az első hírlevél, vagy egy újság első száma. Ilyen nehéz az első cikket megírni a hírlappra is. Miért is lenne könnyebb? Ezzel a bejegyzéssel ehhez adunk egy kis segítséget.

Mi így kezdenénk:

Falunk híreit gyorsan és egyszerűen megkapja, a Helyi HírlApp alkalmazáson keresztül. Köszönjük, hogy letöltötte.

Pár szóban az alkalmazás működéséről:

A főoldal érkeznek a hírek, amiről értesítőt is kapnak az olvasók. Ha a címre kattint, egy ehhez hasonló oldalra jut, ahol elolvashatja a teljes hírt. A szöveg alatt térképet, és képeket is találhat. A hely adatlapja szövegre kattintva ahhoz a helyhez jut, amihez az esemény kapcsolódik. A térképre kattintva pedig a térképet éri el, amin kiemelve találja a kapcsolódó helyet.

Járjon bárhol az országban, a Helyi HírlApp annak a településnek a híreit tölti le, ahol éppen tartózkodik. (Persze, ehhez az is kell, hogy az adott településen szerkesszék a hírlappjukat.)

Regisztráljon, és állítsa be több település hírfolyamát! Így egy felületen értesül az Önt érdeklő települések híreiről.

A bal felső menü gomb: ☰ segítségével vagy a lap jobbra húzásával éri el az alkalmazás további funkcióit, melyeket folyamatosan töltünk fel. Itt találja a térképet és a címtárat, ahol érdekes helyeket és az azokhoz tartozó híreket találhat. Itt találja a kerület bemutatását, továbbá az alkalmazás beállítási lehetőségeit.

Véleményét, javaslatait szívesen olvassuk. Keressen minket a helyihirlapp.hu oldalon található elérhetőségeken. 

Köszönjük, hogy használja az alkalmazást!

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr6211965013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása