Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Van állami Helyi HírlApp!!!

2021. június 15. - byrom97

...méghozzá Nyíregyházán. Megkérdeztem a Nyíregy.-i barátaimat, tudnak-e róla. Hát nem. Az alkalmazás urbanIQ névre hallgat, és 

... lehetővé teszi az előzetes időpont foglalást a Nyíregyházi Önkormányzat hatáskörébe tartozó ügyek intézéséhez.
Az urbanIQ segítségével bárhonnan, néhány érintéssel lefoglalhatja az Önnek megfelelő időpontot az igazgatási ügyfélszolgálatokra: adóosztályon, építésügyi osztályon, igazgatási osztályon, közterület-felügyeleten és a szociális és köznevelési osztályon.
Reméljük, hogy ügyfeleink a rendszer használatával könnyebben beilleszthetik napi teendőik, szabadnapjaik közé a hivatali ügyintézést.

De van benne hírfolyam, és elvileg lehet benne várost is váltani. Telepítések száma 100+. Tehát állami csilliárdokból sem sikerült népszerűbb appot összehozni, mint nekünk.


A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr216584080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása