Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

OFF

2022. május 02. - byrom97

2022. április 30-án a Helyi HírlApp nem érhető el. Egyelőre még működik a hivatalos oldal, ha valakit érdekel, mi is volt az a szolgáltatás. Sok tanúságot szolgáltatott számomra az elmúlt hét év. Ha lesz időm, megírom. Addig is viszlát, kösz a halakat.

Van állami Helyi HírlApp!!!

...méghozzá Nyíregyházán. Megkérdeztem a Nyíregy.-i barátaimat, tudnak-e róla. Hát nem. Az alkalmazás urbanIQ névre hallgat, és 

... lehetővé teszi az előzetes időpont foglalást a Nyíregyházi Önkormányzat hatáskörébe tartozó ügyek intézéséhez.
Az urbanIQ segítségével bárhonnan, néhány érintéssel lefoglalhatja az Önnek megfelelő időpontot az igazgatási ügyfélszolgálatokra: adóosztályon, építésügyi osztályon, igazgatási osztályon, közterület-felügyeleten és a szociális és köznevelési osztályon.
Reméljük, hogy ügyfeleink a rendszer használatával könnyebben beilleszthetik napi teendőik, szabadnapjaik közé a hivatali ügyintézést.

De van benne hírfolyam, és elvileg lehet benne várost is váltani. Telepítések száma 100+. Tehát állami csilliárdokból sem sikerült népszerűbb appot összehozni, mint nekünk.


Hogyan tovább?

A Helyi HírlApp szakmai befektetőt keres olyan helyi hírek piacán tevékenykedő vagy ode bekerülni kívánkozó gazdasági, nonprofit vagy állami szervezet személyében, aki vagy amely vezetője lehetőséget lát a szolgáltatás folytatásban (vagy inkább beindításában). Rendelkezik az elmaradt karbantartások, frissítések elvégzésére alkalmas, tovább a szükséges jogi és adatvédelmi dokumentációk megfogalmazásához erőforrásokkal. Nagy elérése van a helyi sajtó képviselőihez vagy önkormányzati hivatalokhoz.

Amit kínálunk: a szolgáltatás, a szolgáltatáshoz tartozó szoftverek működőképes állapotban és a hozzá kapcsolódó valamennyi felületek.

 

Érdeklődni lehet: byrom @ byrom . hu

süti beállítások módosítása