Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Tudjátok hány helyi applikáció van?

2021. február 18. - byrom97

Sok.

Azt árulja el valaki, miért éri meg 3.048.000 Ft-ért 2013-ban lefejleszetni egy applikációt, aztán 2019. szeptember 19-én sorsára hagyni? Az 500+ telepítéssel rendekező app még a népszerűek közé tartozik a többi appsters.me termékhez képest, és a 3,6-os értékelés is inkább az élvonal.

A leírás nem kínál kevesebb szolgáltatást: "Kaposvár alkalmazás segítségével információt kaphat az önkormányzat működéséről és a településsel kapcsolatos hírekről." Nyilván történt 2019 óta valami, de miért nem teszik közzé?

kepernyokep_2021-02-18_143527.png

És ilyenből még van fél tucat:

Balatonfüred (3,5/5000+), Budaörs (2,5/100+), Erzsébetváros (n.a./10+, béta verzió 2012-től), Szigetvár (n.a./50+), Eger (n.a./500+). És külföldi uticélok, de ezt most hagyjuk. Budaörs címlapján ott díszeleg, hogy innovacity, de 100+ telepítéssel, és 2,5-ös értékeléssel, nehezen hihető. Az utolsó hír 2017. július 21!!! Megbocsátható lenne, ha lenne egy másik app, és ez csak azért maradt fenn, mert elvesztették a jelszót, és nem tudják leszedni. De nem. NIncs másik app. Ez van. 

Ez a post az Appsters.me termékekről szólt.

Gyors segítség a bajban

Napjainkban egy átlagos kistelepülés polgármesteri hivatalában.

- Polgármester úr! Most jelentették be a legfrissebb intézkedéseket a járvánnyal kapcsolatban.

- Nyavalyás korona vírus. Milyen jó lenne, ha mindenkinek el tudnánk...

Telefon csörög.

- Igen? ... Persze... A kréta rendszert... Csak keddtől... Igen... Szólna a Marikának is? Köszönöm! - leteszi a kagylót. - Hol is tartottam?

Telefon csörög.

- Igen, tessék. Csak keddtől... Nem, nem azt, hanem a Krétát... Igen. Visszhall! - leteszi. - Szóval, sms-t vagy szórólapot.

- De polgármester úr! Nem dobhatunk be minden nap szórólapot a postaládákba!

- Igen, ezért lenne jó az sms. De nem tudjuk a... - telefon csörög - Csókolom, Kati néni! ... Igen, kiviszik. ... Már ott kéne lennie. ... Igyekszünk, Kati néni.

- Tamás beteg lett. A testvére hordja ki az ebédet, és nem ismeri annyira a... - telefon csörög.

- Ne! Ezt most ne vegye fel, Marika! Szerezzen nekem gyorsan egy olyan valamit, amivel minden lakosnak üzenhetünk, mert a honlapot nem nézik, és sokan nincsenek fenn a facebookon, de okostelefon több is van egy családban. És ne kerüljön sokba.

- Gyorsan olcsót és még jó is legyen? A Helyi HírlApp pont ilyen. Regisztráljak?

süti beállítások módosítása