Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Gy.I.K. (1. rész)

2015. december 03. - byrom97

Összegyűjtöttük az indulás óta felmerült leggyakoribb kérdéseket és válaszokat:

Kérdés: Nem vagyok számítógép-gugu. Tudom kezelni?
Válasz: A kezelés nem igényel semmilyen informatikai előképzettséget. Aki boldogul egy szövegszerkesztővel, ezzel az adminisztrációs felülettel is fog.

K: Telepítenem kell valamilyen alkalmazást?
V: Ha Ön híreket szeretne közreadni, nem. Mindezt a számítógépén meg tudja tenni, semmilyen programot nem kell telepítenie.

K: Mit jelent az, hogy saját alkalmazás aloldal?
V: Korábban saját alkalmazásnak neveztük annak okán, hogyha egy blogot indít, akkor Önnek van egy blogja. Viszont ebben az esetben Ön egy meglévő alkalmazásban készíti el a saját oldalát. Ez számos előnnyel jár.

K: Milyen előnnyel?
V: Az első előny, hogy nem Önnek kell fejlesztetni az alkalmazást. Nem kell fejlesztői hozzáférést vennie a Google Playhoz és az App Store-hoz. Nem kell tárhelyért és az üzemeltetésért pénzt kiadnia. Továbbá, a felhasználóknak elegendő egy alkalmazást letölteni még akkor is, ha több település híreit is olvasni szeretnék.

K: Mennyi szöveget és képet tölthetek fel egy cikkhez?
V: Nincs mennyiségi korlát sem a cikk hossza, sem a képek száma tekintetében. A cikkekre vonatkozóan legfeljebb 1500 karaktert, a feltöltött képeknél legfeljebb 25-öt javaslunk.

K: Mire elég 20 cikk?
V: A rendszer kialakításakor számtalan települési weboldalt végignéztünk. Egy 1500-2000 lakosú falu esetében a 20 cikk képes kiszolgálni az igényeket.

K: Meglévő honlapomról át tudom híreit át tudja venni a rendszer?
V: Jelenleg erre nincs lehetőség, de tervezzük egy ilyen funkció elkészítését.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr918137878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása