Helyi hírek mobilon. Azonnal.

Helyi HírlApp

Helyi HírlApp

Őszi megújulás

2016. október 17. - byrom97

Megújult a weboldalunk. Új funkciók jelentek meg, és kicsit felfrissítettük a szövegeket is. Célunk, hogy minél gyorsabban találják meg az Önök számára hasznos információkat, és a csatlakozást minél egyszerűbbé tegyük.

Az oldal hármas tagolása továbbra is megmarad, külön-külön pontban érhetők el a felhasználóknak, a szerkesztőknek és a hirdetőknek szánt információk. A szerkesztői oldalon elérhető a csatlakozáshoz szükséges űrlap.

Egységes lett a weboldal lábléce. Itt szedtük össze a fontos információkat egy helyre.

Megjelent a kereskedő oldalon a regisztráció és a hirdetésfeladás gomb.

Már korábban pinterest oldalunkra tettük az érdekes és szép településeket ajánló tartalmakat, így a facebookon az alkalmazás használatával kapcsolatban, a felhasználóknak szóló információk maradtak csak. twitter továbbra is a szerkesztők csatornája. Ez pedig a blog, ahol az aktuális frissítéseket tesszük közzé, mint ez is itt ni.

Frissítettük a blogon az előfizetéssel, csatlakozással, kezdő lépésekkel és bevételszerzéssel kapcsolatos bejegyzéseket.

November 1-től változnak a Szerkesztőkre vonatkozó Általános szerződési feltételek és a dokumentumok bővül a Hirdetőkre vonatkozó Általános szerződési feltételekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyihirlapp.blog.hu/api/trackback/id/tr5611815575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása